toppbilder_2023.jpg

Säsongsbloggare: Linda Tufvesson

Linda_bloggbild2019.jpg

Hej på er! För en del av er så är jag ett helt nytt ansikte medan några av er kanske har följt min framfart i Långloppscupen de senaste två åren. Jag heter Linda Tufvesson och kommer från Skåne. Jag är tillsammans med cyklisten Henrik Öijer och till vardags har vi en massa barn och varsitt heltidsjobb. Rent logistiskt lever vi kanske ett liv som får de flesta att bli lite matta, men det funkar för oss. Jag lever med en fot i den skånska myllan och en i Dalarnas skogar.

När jag fick frågan om jag ville blogga för Långloppscupen 2019 så var svaret självklart JA! Jag verkligen älskar att cykla. Jag hittade cyklingen ganska sent i livet, men när jag cyklar är jag i mitt rätta element. Omgiven av skogen och med en enorm frihetskänsla. Om jag genom den här bloggen bara kan få en enda tjej eller kille att våga testa mountainbike, våga utmana sig själv, eller kanske till och med ställa sig på startlinjen till en av tävlingarna i Långloppscupen, då har jag vunnit. Att kunna inspirera eller peppa någon ger också mig så otroligt mycket tillbaka.

Jag hoppas därför att ni vill följa min säsong 2019. Jag planerar att köra alla lopp i cupen och vill gärna dela med mig av mina tankar kring vardag, träning, uppladdning men också tävlandet så klart. Samtidigt hoppas jag också kunna bjuda på någon vlogg. Det var inte så länge sedan jag själv körde mitt första lopp i cupen och jag vet att jag undrade mycket över hur banorna såg ut och vad jag skulle tänka på. Detta och andra frågor hoppas jag kunna svara på både innan och under säsongen.