toppbilder_2023.jpg

Nattcykling

Blogg_Jonny.jpg

Som exportsäljare så är hela världen min arbetsplats. Efter att ha suttit fast 2 dagar i Amsterdam med passproblem så va det oerhört skönt att få komma hem till Sverige igen, till sist! :)

För mig är cykling så mycket mer än träning/tävling. För mig är cykling i skogen ren och skär egentid som jag uppskattat enormt mycket. Här finner jag både ro och kan skingra tankarna och är enbart fokuserad på mig själv och min cykling.

mde

Oavsett om jag skingrar tankarna på dagen eller under kvällen/natten som i förrgår, så mår jag enormt bra när jag sitter på cykeln! Sen blir alltid dom mörka passen extra spännande. I förrgår såg jag både grävling och rådjur i skogen. Sen blir det som en ny runda i mörkret fastän man kört samma runda på dagen massa gånger tidigare. Det gäller att passa på att cykla när man kan när man jobbar som mig!

Viktigt att tänka på vid mörkercykling: Tänk på att ha minst en riktigt bra lampa med nyladdat batteri. Det är oerhört jobbigt när det blir bläcksvart ute i skogen en bra bit från bilen, jag vet.

dav

Hörs snart!