toppbilder_2023.jpg

Cupfinal i fin långloppsterräng

Blogg_Nellie_2022.jpg

Vilken långloppssommar! När jag stod på startlinjen på Billingeracet i början av maj kunde jag inte föreställa mig vilken säsong jag hade framför mig. Nu, när det bara är några race kvar, så kan jag konstatera att långloppssäsongen 2022 blev min hittills bästa och roligaste säsong. Men kanske också den säsong då jag utmanat mig själv allra mest - och lärt mig massor!

Jag har fått vara frisk och kört alla de race jag planerat. Det har blivit många långlopp och inget längre tävlingsbreak under sommaren, så det har egentligen varit fullt ös sen mitten av juni. Nu krämar jag ut det sista av kroppen och huvudet under september, sen blir det höstvila.

På lördag avrundar vi Långloppscupen med Bockstensturen i Varberg. Nästan hemmaplan för mig, men inte så pass nära att jag brukar cyklar i trakten. Men jag har såklart kört Bockstensturen förut och vet vad som väntar… 100 km riktigt fin långloppsterräng. Mycket stig och rejäla backar. Jag räknar med ett hårt race och jag kommer att sälja mig dyrt. Jag vill avrunda cupen på bästa sätt.

Jag hoppas att du också tar chansen till riktigt fin mountainbikecykling i vackra Varberg. Och framför allt, passa på att göra det i sällskap av hundratals andra glada cyklister!

Vi ses på lördag!

0003
Cykelvasan blev ett riktigt bra, hårt race i år. Det gillar jag!
mtbfoto.se