toppbilder_2023.jpg

Långloppsmånad

Blogg_cassandra_2022.jpg

Vi rullar in i Juli månad. En månad i Långloppens tecken: Inte mindre än fyra deltävlingar i Långloppscupen ska avverkas! Spännande! 

Först ut har vi Ränneslättsturen, nu på söndag (3/7). Ännu ett lopp jag aldrig cyklat, men har fina barndomsminnen från platsen då jag flängde runt med pappa på endurotävlingar i yngre år. Det ska bli väldigt spännande att återvända och få ta del av stigarna och naturen på trampcykel i år! 

Helgen efter det är det dags för Mörksuggejakten i Rättvik (10/7). En fantastisk fin bana (Om man har tid att se sig omkring), som verkligen visar upp mitt vackra Dalarna! 

Efter jakten på Mörksuggan får vi en helgs vila för att sedan bege oss till Norberg och Engelbrektsturen (24/7). Trots att jag tidigare bodde så nära har jag aldrig kört den här deltävlingen heller. Det kanske är dags nu? 

Till den sista tävlingen i Juli månad (31/7) förflyttar vi oss bara några mil från Norberg till Ludvika för att njuta av den vackra omgivningen Finnmarksturen har att erbjuda. Denna härliga bana är även XCM SM i år, och jag tänkte ta revansch från 2019 när jag kraschade ganska ordentligt på slutet. 

Som sagt, en fullspäckad månad, och jag ser väldigt mycket fram emot den! Hur känner ni? Ska ni vara med hela Juli, eller tänker ni bara köra något enstaka lopp? 

Hoppas vi ses på stigarna! 

Cassandra