toppbilder_2023.jpg

Äntligen dags för Mörksuggejakten!

bloggbild24.jpg


Halloj!

Till helgen är det redan dags för deltävling fyra i Långloppscupen! Halva säsongen är redan avklarad och tiden har sprungit iväg. Men jag ser fram emot andra halvan av tävlingssäsongen, som kickstartar uppför Vida Blick på söndag med Mörksuggejakten. 

Det blir min andra start i årets långloppscup efter inledande deltävlingen Billingeracet i Skövde i början på maj. Sedan dess har både Lida Loop och Ränneslättsturen förra helgen krockat med långloppsvärldscuper, som jag satsar lite mer på i år. Lida Loop krockade med första världscupen i Nove Mesto, Tjeckien, medan jag precis är hemkommen från världscupen i Megève, Frankrike som krockade med Ränneslättsturen. 

Här kan ni läsa min senaste tävlingsrapport från världscupen i Frankrike https://erikakessonsmtb.blogspot.com/2024/07/race-rapport-uci-mtb-xcm-world-series.html

Men Mörksuggejakten står framför oss på söndag. Det ser ut att kunna bli lite regn, men inte alls lika mycket som jag sett bilder från i Ränneslättsturen, och tur är kanske det. Både för kropp och material :-)

Jag ser fram emot en fin dag i sadeln i cupens kanske visuellt finaste bana och omgivningar!


Hoppas vi ses där!