toppbilder_2023.jpg

Ränneslättsturen

Blogg_Jonny.jpg

Imorgon är det äntligen dags för lite Långloppscup igen. Det ska bli enormt roligt efter ett lite längre uppehåll från tävlingarna :)

Allt jag kan läsa mig till om loppet gör mig rejält sugen på morgondagen. Naturen, spåren och stämningen verkar magisk (från tidigare år) och detta hoppas jag infrias även 2017. Jag har dessutom inte haft möjlighet att cykla på över en vecka och detta gör självklart att mitt sug är ännu större!

Uppladdningen i veckan har verkligen inte varit optimal. Efter midsommarhelgen så packade jag väskorna för att jobba nere i Bordeaux, Frankrike, i 3 dagar. Fredagskvällen spenderades i ett innebandymöte då jag även vid sidan om jobb och insamlande till Barncancerfonden jobbar ideelt för Warberg IC/IBF. Idag (lördag) så har jag hjälpt tjejen att flytta i Göteborg hela dagen och först nu ska jag lägga mig (23.20). Klockan piper runt 06 för att sedan ta bilen till Eksjö :)

Imorgon önskar jag mig inte några vurpor då knät först nu för första gången på två veckor inte är blå/lila. Höll på att flyga över styret i en brant nerförsbacke i förra veckan men klarade mig genom att knäa gaffeln längst upp :) Hoppas också att min troliga ansträngningsastma är som bortblåst. Ska efter lång väntan äntligen för göra en utredning gällande detta till veckan. Orkar inte höra hur halsen visslar när jag andas längre under cykling. Inte heller superskönt att behöva hosta titt som tätt för att öppna luftvägarna.

Imorgon 11.00 står jag på startlinjen med en enorm spänning i kroppen och enorm gädje. Imorgon ska jag äntligen på cykla mountainbike igen och dessutom på fantastiska spår i Eksjö.