toppbilder_2023.jpg

När Bullandö Glassfabrik är målet

LLblogg-byline-Cassandra.jpg

 

Varje helg plingar det till i min mobil, det är påminnelsen från kalendern som talar om vilken tävling som skulle ha gått. Den här säsongen blev nog inte riktigt som någon tänkt sig. 

Det var ett tag sedan jag skrev mitt första (och hittills enda) inlägg här. Ska jag vara helt ärlig har jag inte kommit på vad jag ska skriva om. Tävlingarna har ju varit inställda, så några rapporter om det har det inte kunnat bli.  Motivationen till träning har inte heller varit den bästa under våren. Men jag tänker att jag skriver lite om det ändå. Vad jag haft för mig, och vad jag gör nu! Kanske är det flera där ute som fick lite svårt med motivationen när världen hamnade upp och ned?  

Förra hösten bestämde jag mig för att jag ville se något nytt. Så i våras sålde jag mitt lilla hus i skogen utanför Sala för att flytta till huvudstaden. En ganska stor förändring för en liten bonna-jänta! Ni som sålt hus vet vilket arbete det är, möten med mäklare, fixa inför fotografering, visning m.m! Jag sålde huset innan jag fått tag på boende i Stockholm och innan jag avslutat min anställning i Sala. Vilket förde med sig att jag under två veckors tid bodde på fyra olika adresser. D.v.s. alla mina tillhörigheter (förutom tre resväskor med kläder och min cykel) hamnade i ett förråd medan jag flyttade runt. Det är svårt att hitta motivation när det inte finns någon ork i kroppen! Jag jobbade på dagarna, sedan gick jag i princip och la mig så fort jag “kom hem”. Det tär på krafterna att flytta runt konstant, och att inte ha sina egna saker med sig. 

20200729_105458.jpg

Men inget ont som inte för något gott med sig! Jag fick tag på ett boende, och äntligen kunde det stora flyttlasset gå. Jag bor numera på Värmdö, Stockholms skärgård, och jag älskar det! Naturen är fantastisk och det finns så mycket stigar att utforska. Varje upptäcktsfärd är ett nytt äventyr, och även fast jag inte tränat efter något speciellt schema, eller tänkt att den cyklingen jag är ute på nu är träning överhuvudtaget, så har formen sakta med säkert börja komma tillbaka. Jag är inte i tävlingsform alls, men jag älskar känslan av att det går framåt, och att allting är kul! Det spelar ingen liksom ingen roll vad jag gör, eller var jag cyklar. Varje dag jag spenderar på cykeln är en bra dag, oavsett om jag har något mål för den dagen eller ej. Jag bestämmer mig när jag vaknar för vad jag vill göra! Ibland är det upptäcktsfärd på nya stigar, ibland är det att försöka få till så många höjdmetrar som möjligt, och ibland är det att rulla lugnt till Bullandö glassfabrik för att njuta av en strut och sedan rulla hem igen.

20200724_110637.jpg

Sommaren börjar lida mot sitt slut, och som det ser ut nu börjar tävlingskalendern åter fyllas på. Vi i Team Sweden Mountainbike kommer köra Hemmavasan den 15:e augusti, och har till det bjudit in lite olika cyklister, riktiga snabbingar, som kommer göra det här tillsammans med oss! Det känns fantastiskt härligt att ha ett sånt här evenemang att se fram emot nu när säsongen blev som det blev! 

Hoppas ni haft en härlig sommar, fylld av fina äventyr! Och fortsätt cykla, snart vänder vi på den här jorden så den blir som vanligt igen!  

Må gott/ Cassandra