toppbilder_2023.jpg

Ny långloppsbloggare – Nellie Larsson

Blogg_Nellie_2022.jpg

Hej, jag heter Nellie Larsson.

2022 är året när vi får svettas på stigarna tillsammans igen. Nervöst vänta på startskottet och sen vara härligt utmattade ihop. Vi har äntligen har en riktig långloppssäsong framför oss! 

Det här är min första säsong som bloggare för Långloppscupen, men som cyklist har jag varit med ganska länge. Likt många andra, började jag cykla mountainbike som vuxen. Mitt intresse växte explosionsartat och jag kom snart att bli en hängiven långloppsspecialist. Jag har tävlat i elitklass sedan 2015 och har varit med på resan mot egna damstarter och rättvisa tävlingsförhållanden. Jag är stolt över den förflyttning som vi tillsammans har gjort inom svensk mountainbike. 

Mitt liv kretsar väldigt mycket runt cykling. Jag driver ett företag som erbjuder tjänster inom cykelutveckling, hela familjen älskar att cykla och vi är hjärtligt engagerade i vår lokala MTB-klubb. Vi har i många år tillbringat större delen av säsongen i vår husvagn, på väg till eller från något av alla fina, svenska långlopp. Och nu är det äntligen dags att ge sig ut på vägarna och stigarna igen. Jag hoppas vi ses i spåret, startfållan eller målet!

Nellie Larsson, Bukten Mountainbikeklubb/Lapierre Sweden