toppbilder_2023.jpg

Besök hos Allebike och ny cykel!

Malin_bloggbild2019.jpg

Det har förvisso gått mer än tre veckor sen min tripp söderut gick av stapeln men eftersom jag knappt kunnat pröva min nya racermaskin så känns det som det var igår.. Vad som har hänt däremellan känns lite oklart. Jag åkte till Alingsås med Lasse Strand, vi kom till våren. Det var gröna gräsmattor och inget behov av långkalsonger. Jag cyklade på stigar utan snö, det var fantastiskt! Sen kom jag hem, livet var på topp. Våren verkade vara runt hörnet och jag hann cykla 8 mil på Allebiken (på asfalt förvisso). Därefter är allt helt svart, jag tror jag gick in i någon form av dvala då landskapet kring Mora berikades med ytterligare en halv meter snö. Sen en halvmeter till. Snöhögarna har aldrig varit så höga på hela vintern som de är just nu.

Allebike i Alingsås är ett helt fantastiskt ställe. Jag förutspår att det kommer bli mtb-åkarnas Mecka inom kort. Prisvärda grejer med kvalité, och har man inget behov av att köpa några grejer kan man alltid njuta av atmosfären och köpa sig en kaffe i det nyöppnade cafét inne i affären/fabriken.

Nytt för i år är att vi bloggare (jag och Linda) även ska “vlogga” d.v.s. dela med oss av lite filmklipp på Youtube. Jag tog då tillfället i akt och filmade lite där i Alingsås vilket resulterade i två filmklipp på youtube. Ett från själva stället Allebike och ett klipp där jag provkör Allebiken som jag ska rejsa med i sommar. När ni nu tittar på filmerna ber jag er ha lite överseende. Jag är nybörjare på att klippa ihop filmer, det är inte helt lätt kan säga. Visst, att sammanfoga massa filmklipp är väl ingen sak. Men när man har filmat ca 45 minuter och sedan ska klippa ner det till en film runt 10 minuter då är det liksom lite pyssel. klippa isär, klippa bort, vad ska vara med? vad ska tas bort? Ja, ni fattar..

Jag tänker inte skriva så mycket mera i dag utan låta filmerna prata för sig själva. Enjoy!
Nytt lager...
Nytt lager...