toppbilder_2023.jpg

Blir alltid aldrig som man tänkt sig...

Johan_bloggbild_ny2.jpg

Söndags kväll. Smider kommande veckas planer för både jobb,träning och liv. Barnens vecka hos oss lider mot sitt slut. Den här veckan ska jag få allt att stämma, bra kost, tidigt i säng och kvalitativ träning är nu ett måste.  Efter två körda långlopp annar jag att just dessa faktorer kan ligga som grund för min resultatmässiga bugg. 

Men det verkar än en gång lättare sagt än gjort. Efter måndagens hektiska arbetsdag kom jag hem helt tom, tom på allt med någon slags "gå in i väggen känsla" och total uppgivenhet. Ville bara vara, eller knappt det! Men så kom iallafall min sprudlande, alltid glad "fru" hem och övertalade mig till en runda i skogen för att visa hur man kör punka på en sten och hur man går snabbaste vägen hem då slang inte tagits med. GOOD TO KNOW! 

Denna veckostart satte prägel för efterkommande veckodagar. Med tunga arbetsdagar följt av motivationbrist och extrem trötthet. Så kan det vara ibland, bara bryta ihop och komma igen!

Nu är det iallafall REDAN fredag, motivationen är återfunnen med focus på min favorit tävling  Lida loop,  En god middag på stan ikväll får sätta prägel på denna kommande helg.  

på söndag får vi Lida, ses där och glöm inte fylla vätskedepåerna "no more kramp Johan" (och ni andra såklart)

Verkar som det buggar för mig även vid publicering av inlägg .

nu är det iallafall lördagskvälls och maten står på spisen, jag och Erika har idag kört loop 2 och 3.Det är så torrt och fint på banan så nu kan vi bara få sparka igång söndagsrace.

Opps....nu kokar det över! Lycka till imorgon.