toppbilder_2023.jpg

Dags att klippa banden

Johan_bloggbild_ny2.jpg

Då var det alltså dags att klippa banden,alltså buntbanden från Lidaloop och ge plats åt Ränneslättsturens nya nummerlapp. Det är precis så illa det är. Jag har alltså inte suttit på cykeln sedan Lida loop. Än mindre hunnit reflekterat,analysera, eller skriva om mitt lopp. En hektisk tid inför sommarsemestrar av anställda osv. har inte givit utrymme för någon cykling.

Så nu sitter jag här 00:45 mellan offerter och fakturor och försöker minnas tillbaka till Lida loop. Det var ju en underbar dag med sol, damm, svett och vätskebrist. både jag och Erika lämnade tävlingen med ett leende. jag hade en bra dag med rätt känsla genom hela loppet, resultatmässigt ingen förbättring men nöjd och glad ändå med känslan av att jag gjort precis det jag kan prestera. Erika med samma känsla har dessutom inte många minuter upp till pallplats i D30, Men hon focuserar mer på sitt genomförande än placering vilket kanske är sunt. det är vad hon säger alltså:)

Jag vill verkligen köra Ränneslättsturen då jag gillar banan, tävlingen, distansen och dessutom verkar det bjudas på väder än en gång. men det är aldrig lätt att få ihop pusslet, och vi har ingen fungerande plan för helgen än så länge, det verkar som det blir en sten,sax,påse duell mellan mig och Erika om vem som ska köra och vem som ska hänga med 4:an "minstingen". Vi har ju två hela dagar på oss att smida den perfekta planen, så något blir det.

Vi ses på eller vid sidan av banan. 

over and out...