toppbilder_2023.jpg

Ny bloggare: Jonny Ljungberg

Blogg_Jonny.jpg

Hej!

Mitt namn är Jonny Ljungberg och jag kommer ifrån Västkustens pärla, Varberg. De senaste åren har jag ägnat nästan all min lediga tid åt landsvägscykling.

Säsongen 2017 är det äntligen dags att förverkliga en flera år gammal dröm, att köra hela Mitsubishi MTB Challenge. Att cykla på skogsstigar med adrenalinet pumpade är nog det jag gillar allra mest. Det kommer med andra ord bli en otroligt rolig och jobbig säsong runt om i Sverige och ett pusslande för att få ihop rätt mängd träning.

Till vardags jobbar jag som exportsäljare inom yrkesklädesbranschen. Jag reser över hela världen och många inser nog att det är komplicerat att få till cykelträning och mycket resor och så är det självklart. Men all träning är bra träning och löparskorna är alltid en del av min packning när jag reser. Resandet gör att varje gång jag får sätta mig i sadeln så uppskattar jag detta extra mycket och alltid med ett stort leende.

Mitt cyklande har alltid varit kopplat till att samla in pengar till Barncancerfonden och så blir det även under den här säsongen.