Säsongsbloggare – Ingrid Kjellström

LLblogg-byline-Ingrid.jpg

Hej! Jag heter Ingrid Kjellström och började cykla sent i livet men blev snabbt förälskad i sporten och de känslorna hänger i. Under de senaste sex åren har jag hunnit med att prova på flera olika cykeldiscipliner. Jag har till exempel varit med och startat damlag inom landsvägscykel, kört runt Vättern både i juni och i december månad och kört etapplopp utomlands på MTB. De senaste åren har jag mest kört MTB och har inför säsongen varit med och startat Team Sweden Mountainbike. Jag gillar att cykling för det mesta är en lagsport och alltid gör sig bäst i sällskap.

Jag bor i Jönköping, jobbar som ingenjör och älskar att bryta av vardagen med långlopp på helgerna. Att lassa in cyklar, sambo och vänner i en bil och åka på utflykt i Sverige till alla olika tävlingsdestinationer i cupen. Ofta tänker jag att själva tävlingsmomentet bara är en parantes i sammanhanget. Jag brukar alltid komma hem från dessa tävlingshelger med ett leende på läpparna, även om resultaten inte alltid blivit vad jag hoppats på. Att uppleva Sverige från cykeln och att samtidigt få träffa alla människor som är en del av långloppscirkusen gör mitt liv så mycket mer fartfyllt och innehållsrikt.

Jag älskar att dela med mig av de platser och upplevelser som cyklingen tar mig till. Därför står bloggandet mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att dela med mig av allt från fartfyllda race-rapporter till att skriva om hur jag laddar upp inför lopp och tacklar de med- och motgångar som kommer med dem. Även om jag kanske kan se nervös och spänd ut ute på tävlingarna ibland uppskattar jag alltid att folk kommer fram och hälsar på mig.

Vi ses i vimlet 2020!