Säsongsbloggare – Cassandra Öhman

LLblogg-byline-Cassandra.jpg

Hej allihopa! Jag heter Cassandra, är 29 år gammal och älskar att cykla. Jag har inte synts till på särskilt många långlopp under tidigare år men någon har kanske sett mig på en XCO-tävling eller två. Det är främst den formen jag sysslat med sedan jag började tävla säsongen 2016. Jag tycker nämligen att stigar fulla med stenar och rötter är det roligaste som finns.

Från och med i år utgör jag en del av det nystartade Team Sweden Mountainbike och har även fått den fina möjligheten att blogga här tillsammans med de andra i teamet. I år kommer jag att ge det här med långlopp en chans och jag ser verkligen fram emot att utmana mig själv på Långloppscupens deltävlingar.

När jag inte cyklar jobbar jag heltid som sotare, något jag gjort det de senaste 10 åren. Det är ett fysiskt och socialt arbete och det är antagligen därför jag trivs så bra. Jag har nämligen svårt med att både sitta stilla samt vara tyst.

Hoppas ni vill följa mig och resten av teamets framfart under den kommande säsongen, för det kommer att bli ett riktigt äventyr!