toppbilder_2023.jpg

Långloppsfilm #5 Mörksuggejakten 2017

Nyheter - Långloppsfilm #5 Mörksuggejakten 2017 - ctl00_cph1_newsImage

Inför vår femt film var ambitionen att hänga med vår bloggerska, Hanna Näslund i damer 30. Men hon blev sjuk dagen innan tävling. Så vi frågade istället en annan cupledarinna, Jennie Stenerhag i dam elit. Hon tackade ja men blev tyvärr också sjuk över natten. Till vår räddning endast 20 minuter innan start kom Jimmy Bodin från Värnamo CK / Boddan Cycling Project. Och han fick en minst sagt händelserik resa runt Mörksuggejaktens snabba stigar och grusvägar. 
Har vi riktigt tur med våra uppladdningar så kommer både Mörksuggans hela lopp OCH Ränneslättsturens hela lopp under kvällen. OM inte så dröjer det minst en vecka tills de är uppe på grund av dålig internettillgång. Hoppas ni oavsett har överseende och kan njuta av sammanfattningen nedan:


Under varje deltävling vid årets Mitsubishi MTB Challenge blir en åkare  utvald och åka med vår actioncam. Efter loppet klipper vi ihop en sammanfattning som vi sedan publicerar här på hemsidan. Och så släppter vi även  hela filmen på vår youtubekanal (tips följ oss!), fullängdsfilmen kan dröja lite längre än sammanfattningen. Häng med oss på facebook också för att få alla uppdateringar runt årets långloppssäsong!


Text, foto och film av Oscar Ekstam 2017-07-07