Nyheter - Bockstensturen i Varberg nu i helgen! - ctl00_cph1_head_topImage

Bockstensturen i Varberg nu i helgen!

IMG_4253.JPG

Som ni alla känner till är Långloppscupen inställd i år men vi på Bockstensturen har som avslutande deltävling valt att genomföra vårt arrangemang 28-29 augusti som enskilt lopp. Detta är möjligt då Coronarestriktionerna lättats.

Arrangemanget kommer att genomföras i en lite annan tappning än vanligt men utan att ta bort något av det som gör upplevelsen unik.

Bockstensturen kommer i år att genomföras som Motionslopp men fortfarande med alla distanser 100, 75, 50 och 25 km.

Det som också skiljer mot ett vanligt år är att loppet kommer att förläggas på två dagar. På lördagen kör vi 100 och 75 km och på söndagen 50 och 25 km.

Detta gör att man faktiskt kan köra det ihop med sina familjemedlemmar eller vänner som vill köra en kortare sträcka och även kunna köra den längre. Man kan alltså köra bägge dagarna om man är extra sugen på cykling nu när så många lopp ställt in.

Föranmälan är nu stängd men då vi fortfarande har platser kvar vill vi ge samtliga som tidigare deltagit i något av Långloppscupens deltävlingar möjlighet (om man är sugen men missat att anmäla sig) att göra detta utan att behöva betala efteranmälningsavgift.

Gå in på www.bockstensturen.nu och använd koden MBLLC21 vid anmälan.

Efteranmälan är öppen från 21 augusti klockan 6:00 till 26 augusti kockan 23:59.

Välkomna och ha det BST!

//BST kommitteen