toppbilder_2023.jpg

Långloppsbloggare: Amanda Bohlin

Amanda-2024.jpg

Hej! 

Jag heter Amanda Bohlin, tävlar för CK Hymer och bor i den lilla orten Åtvidaberg. Jag gillar att cykla väldigt mycket, speciellt MTB. 2023 vann jag Cykelvasan, Långloppscupen och XCM-SM. Jag satsar på ett minst lika fint 2024 och här i min blogg kan ni följa med på min resa.  

 Jag är utbildad kiropraktor och driver gymmet Hälsofabriken som ägs av min mor, här hemma i Åtvidaberg. Idrott och hälsa har alltid funnit i mitt liv och jag har i stort sett ägnat mig åt elitidrott sedan jag var tonåring. Jag la min triathlonkarriär på hyllan 2018 och kort därefter började jag cykla MTB och blev helt förälskad i långlopp. Idag lägger jag all min lediga tid på två hjul. Jag älskar att tävla och träna inför mina mål. Det har blivit en livsstil som jag trivs väldigt bra med och det tänker jag fortsätta med. 

För att få mer inblick i min vardag kan ni följa mig på Instagram: amandaboh1, annars ses vi i skogen. Kör hårt men smart!

Ha de fint
Amanda